Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Először meglep, hogy hirtelen megragad, az ölébe kapva indul el velem a hálószobájába, de aztán elmosolyodva hagyom magam. A puha ágyra tesz gyengéden, és hátralép. Oldalamra fordulva, kacéran pillantok fel rá. Izgatott vagyok, szívem a torkomban dobog, de nem tudok kibújni a bőrömből...

 

Kép

 

Visszamosolyog, és már mászna is rám, de feltartom a kezemet hogy megállítsam.

- Szigorúan ruhamentes övezet - dugom ki rózsaszín nyelvecskémet rá. Felnevet lágy, mély hangján.
- Ha csak ez a probléma...

Elakadó lélegzettel figyelem ahogy lassan vetkőzik. Gyönyörű a teste, és a rengeteg heg rajta még lenyűgözőbbé teszi. Minden porcikáját imádom, már most. De... az oldalán lévő kötést látva elkomorulok, majd ahogy felém lép, tekintetem ágaskodó férfiasságára siklik. Még a szám is tátva marad, olyan hatással van rám a látvány.

Elégedett, pasis vigyorral lép felém... Ahh istenem, azt hiszem sutba vágom minden elvemet... ezt nem lehet kibírni!

Látom a testén játszadozó árnyékokat, de a legizgatóbb lent van. Ezüst kis göndör szőrzettel körülölelve, de masszívan és vastagon ágaskodva simul a hasához.

 

Feltérdel mellém, és elszakítom róla bámész tekintetem, hogy szemeibe nézhessek.

Lassan ül le, mintha attól tartana, hogy elmenekülök előle. Fölém hajol, vállamra hint egy kis puszit. Beleremegek...

- Megmasszírozlak - dörmögi. Torkomban dobogó szívvel biccentek, hasra fordulok és behunyt szemekkel fektetem fejem a párnára. Tetszik, hogy nem támad le... Igen, ő az én szerelmem. Ilyennek képzeltem mindig...

 

Inkább simogat, mint masszíroz, de nem bánom. Végigsimítja vállaimat, hátamat, fenekemet és combjaimat. Légvételeim akadoznak, de ahogy hallom ő sem jár más cipőben.

Fölém térdel végre, ahogy felbátorodik, és merevedése fenekemhez ér. Halk nyögéssel markolom a párnát, úgy élvezem. Akaratlanul is, de baromira ért hozzá, hogyan izgasson fel a végletekig!
Hajamat félresöpörve csókol a nyakamba.

- Most én téged - mosolygok fel rá, arcomon az izgalom pírjával. Altestem szinte sajog a vágytól, de akkor is élvezem hogy ennyire húzzuk egymást.

- Nem biztos, hogy ez jó ötlet - mondja halkan, figyelmeztetően. - Legszívesebben most a falat kaparnám.

Felnevetek, és ő is elvigyorodik.

- Elhiheted, hogy én is lehántanám most szívesen a vakolatot, de akkor sem fair, hogy csak te élvezkedhetsz. Feküdj szépen hasra, ha tudsz - teszem hozzá kuncogva.

- Rosszcsont - morran halkan, de mosolyogva fogad szót. Combjaira ülök, és én pofátlanul fenekéhez nyomom farkacskámat, had érezze csak. Összerándulva feszül meg, de aztán ellazul. Megpuszilom én is a vállát, és ő oldalra fordítja a fejét hogy mohón megcsókolhasson. Engedem neki, de én sajnos kacér természet vagyok, így csak egy kicsit hagyom magam... majd lassan, élvezettel simítom végig vállait.

Sápadt bőrének puhaságát ellensúlyozza a rengeteg heg, amelyek karcolják tenyeremet, izgatóan és vadítóan. Egy tenyérnyi égési sebet a lapockáján lassan körbenyalok, majd gerincének árkába siklik nyelvecském.

- Ihh... Iruka... - nyögi reszelős hangon. Meg sem állok a fenekéig, és a két félgömbbe markolok.

- Sss... csak masszázs... - nyugtatom meg mosolyogva. Félted szűzies kis popsidat mi?! Hehe... ne félj, én passzív vagyok, és tudom jól, hogy te aztán aktívabb vagy még az orángutánoknál is. De ezt persze nem mondom neki, csak a füléhez hajolok.

- Fordulj meg... Kakashi. - Olyan puhán és érzékien ejtem ki a nevét, ahogy még senki. Meg is remeg alattam tőle. Ez tetszik.

 

Kissé felemelkedve hagyok teret neki, és már össze is simul az ágyékunk. Óh... ez az...

Egyszerre nyögünk fel,miközben két kezemmel fogom össze farkát az enyémmel. Lágyan masszírozom magunkat, és elmerülök felemás szemeinek bódító, vágytól tomboló tekintetében.

 

Mint a tenger, olyan sötét, olyan mély... És a másik... akár a lenyugvó nap bíbora.

 

Felemeli a kezét, és lassan megsimítja arcomat. Megnyalintom ajkamat cirógató hüvelykujját, és hagyom hogy hajamba túrva rántson le magához durván, és mohón marcangolni kezdje fogaival a számat. Igen... micsoda szenvedély! Őrület!

 
- Csak masszázs mi? - zihálja. - Kihúzod a gyufát, picim...
 

Nagyot dobban a szívem, és felnyögök. Ha tudná, hogy mennyire imádnám, ha kihúzhatnám azt a gyufát! De addig nem tehetem, amíg meg nem tanulta hogyan kell hozzám érnie úgy. Különben...

 

Felpattannak szemeim, és összerándulok amikor felrémlik bennem egy sötét emlék. Megérzi, mert azonnal félbehagyja a csókot és a szemeimbe néz. Jaj ne!

Már elmúlt, a rossz érzés így kedvesen mosolygok le rá.

- Történt valami? - kérdez rá azonnal. Megrázom a fejem, és végigkarmolom mellkasát.

- Semmi különös. Inkább játsszunk... - Megnyugodva fújja ki a levegőt.

- És mit szeretnél játszani?
Gonosz kis mosollyal nyalom meg a számat.

- Úgy hívják, hogy „Ki bír többet”-játék... Hallottál már róla? - Gyanakodva pislog rám. Megzabálom a pasit.

- Nem, de sejtem a lényegét. Próbálgatod majd az önuralmam, és nekem ki kell bírnom bármit... igaz?

- Igen - biccentek boldogan, és felegyenesedem ültömben. Résnyire szűkült szemeimmel, szexis kis mosollyal tekintek le rá. - Aki hamarabb felnyög, az veszít.

Felmorran, pénisze még jobban megkeményedik a tenyeremben.
- És mi a nyeremény?
- Döntsük el együtt. Minek örülnél, ha te nyernél?
Tekintete végigsimogatja a testemet, és felsóhajt.

- Nem is tudom... - dünnyögi, szemei azonban mindent elárulnak. Felnevetek, hátravetett fejjel, vidáman. Imádom ezt a pasit. Mondtam már? Lassan számolni kéne hányszor is.

 

Lehajolok hozzá, lassan végigfuttatva nyelvemet duzzadtra csókolt ajkaimon.

- Segítek a döntésben - súgom. Egész testemmel hozzásimulva csúszok lejjebb rajta, hogy bőrömmel simogassam végig. Mélyen a szemeibe nézve nyalintom végig farkát a tövétől a makkig. Hangos nyögéssel ejti fejét a párnára, vad remegésbe kezd. Mosolyogva emelem fel a fejem. Hangommal is cirógatom őt:

- Ha győzöl, befejezem amit elkezdtem...

Felhördülve ül fel, magára ránt és mire feleszmélek már le is teper. Fölém magasodik, szemei vészjóslóan, vadul villognak.

 
- Győzni fogok...