Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 
 

Torkomban dobogó szívvel várom, hogy mi történik most. Felemás szemeinek csillogása teljesen megigéz, ujjai finoman végigfutnak karomon, libabőrösséggel feldíszítve engem. Az imént vadul hörögve tepert maga alá, most pedig mintha nem is történt volna semmi, szinte megáll az idő. Vállamra csúsznak ujjai, csípőjét pedig hozzám szorítja.

Ajkamba harapok... érzem mennyire kívánsz... nem kell figyelmeztetned rá. És ha nem érezném, akkor is látnám rajtad. Remegsz...

Mellkasomon, néhány kis verejtékcseppet rajzol körbe ujjaival, majd mintha vászon lennék, úgy keni szét rajtam, akár egy festőművész.

Sóhajtva hunyom be szemeimet, amikor mellbimbómat kezdi cirógatni, lassú, lusta körökkel. Zihálásom töri meg a csendet.

- Neh... játszadozz...

- Te akartad, hogy játsszunk. - Mély hangjától megremegek és ívbe feszül a testem. Felpillantok rá, félig lehunyt szemhéjaim alól látom ahogy lágyan mosolyogva figyel. Hasamra csúsznak az ujjai, köldökömnél is köröz tovább, majd felemelkedik rólam, és széttárt lábaim közé térdel. Kezeim a párnába markolnak... Semmi mást nem hallani, csak lihegésemet, és a kertből beszűrődő madárcsicsergést.

Szél lebbenti meg az ablakfüggönyt... combjaim derekára kulcsolódnak... de lefejti magáról. Határozott, erős kezeivel megmarkolja csípőmet, és leszorít az ágyra. Imádom ha így ér hozzám...

Amikor lehajol, és száját végigfuttatja combom belső felszínén, mélyen a szemeimbe nézve...

 
- Ahh...!
 

Elmosolyodik, de csak megáll mozdulat közben, ajkai combom vadul lüktető erén marad. Kezeivel végigsimít egészen a fenekemig... hrr... ezt nem lehet elviselni...!

Mély levegőt vesz, és ahogy kifújja, végigborzong egész testem, újra felnyögök. Már úgyis mindegy...

 

Amikor megindul a szája felfelé, belém reked a lélegzet is. Kemény farkacskám felett megtorpan és végignyalja pont úgy ahogy én neki. Felkiáltok, és a párnát az arcomba rántva vadul remegve nyöszörgök tovább. Istenem... majdnem elélveztem! Majdnem beleélveztem az arcába...! Csak ennyitől...!

Mióta zihálom az ő nevét? Csak most tűnik fel, hogy mint egy mantrát, folyamatosan suttogom.

- Kakash...hi... Kakashi... nnhhh...

Kifejti kezemből szerencsétlen, agyonnyomorított párnát, és félrehajítja. Forró, mosolygós csókot kapok.

- Ha tudnám... megtenném neked... - dörmögi. Kábán pislogok fel rá, szavait próbálom értelmezni. Hogy érti azt, hogy ha tudná? Nem... nem akarja... vagy nem képes rá? Jeges rémület dübörög végig testemen, azonnal kijózanít.

 

Ugye nem most jött rá, hogy valójában nem is akarja férfival csinálni?!

 

Megfagyok teljesen, és eltolom magamtól. Egész testemben remegve tápászkodom fel, szédülve szorítom kezemet szemeimre.

 
Ne sírj... Iruka el ne bőgd magad...
 

- Nem kényszerítettelek semmire... azt mondtad... - dadogom hülyén. - ...hogy ez nem próba. Pont most jutott eszedbe, hogy mégsem akarod...? Ez nagyon... nagyon kegyetlen volt tőled...

Hangom csak suttogás, többre nem telik.
 

Próbálom összekaparni maradék idegrostjaimat, hogy erőt gyűjtsek. Elhúzok innen. Remegő lábaimra támaszkodva felállok az ágy mellett.

 

Durva rántást érzek a vállamon, visszazuhanok az ágyra és csodálkozva nézek fel rá könnyes szemeimmel. Dühösen igencsak ijesztő... Már tudom miért mondta Genma, hogy vele nem lehet szórakozni. Nem is merném...

 

- Akkor nyersen fogalmazok kedvesem - mondja halkan. - Ha tudnám hogyan kell valakit leszopni, megtenném neked.

 

Hosszú csend telepedik ránk, és ő kifejezéstelen arccal cirógatja le arcomról a könnyeket.

 
- Ne merészelj többé kételkedni bennem... Iruka.
 
- Oh... - lehelem kábán.
 
De buta vagyok...
 

Elszégyellem magam, de állom tekintetét. Félénk mosollyal cirógatom meg az arcát, forró szerelmem szinte lyukat éget mellkasomba, levegőt is alig bírok venni. Mosolyogva csókol meg, hajamba túrva.

- Na így már sokkal jobb - suttogja a nyakamba.

- Bocsáss meg - ölelem magamhoz szorosan. - Teljesen kiment a...

- Sss... Hagyjuk ezt most.

Végigsimítja combomat, és megremegek. Izgalmi állapotom pöccre visszatér, pláne ahogy éhesen csókolgat tovább, megízlelve mellkasom, hasam bőrét. Kezével masszírozza tovább péniszemet, és én nyöszörögve élvezem...

 
- És ahh ahh játék...nhhh? - zihálom elvékonyodott hangon.

- Ja igen... én győztem ha jól emlékszem - vigyorog fel rám a köldököm tájékáról, és megszorítja farkam tövét. Felnyögök ismét és már csak bólogatásra telik. Vállát megmarkolva tolom meg egy szelíden, és ő szót fogadva mászik le rólam, hogy mellém feküdjön. Végigfuttatom csodás testén szemeimet, és fölé térdelek, rácsüccsenve combjaira.

 

Ha nem remegnék a vad vágytól, most elővenném a tarsolyomból a gonosz kis Irukát, de sajnos majd meghalok hogy rávetődhessek...

 
Mit tesz egy profi? Na mit?
 

Behunyt szemekkel mély levegőt veszek, és lassan kifújom. Zen.

 

Lepillantok rá, és ajkamon édes kis mosollyal hajolok le hozzá egy finom csókra. Ajkaiba súgom a szavakat, és ő felnyög mély hangján.

 
- És most jól figyelj... te Copy-ninja...