Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 Myspace Comments

 

 

 

Bleach

 

4. osztag főhadiszállása (Gin-Hanatarou)

A kegyetlen és veszélyes Gin szemet vet a kis gyógyítóra. Sötét szerelem. Yaoi.

Naruto

Lakás (Raido-Genma)

Genma az ízig vérig machó pasi szemet vet Raidora. Nagyon dög, nagyon szexis, nagyon yaoi.


Ködfalu (Hinata-Sasori)

Sasori elrabolja a csinos Hinatát és eljátszadozik vele. És hogy mi lesz még ebből? Olvasd el.

PUB (Shu-Tomoa)

Gyönyörű és érzéki szerelmi történet a törékeny és szép tanácsos és egy szívtipró anbu között.

Onsen (Kankuro-Hara)
 

Egyéb anime

 

Yami no matsuei (Muraki-Tsuzuki)

                        Aki ismeri ezt az animét, nem fog csalódni.

 

Ai no Kusabi (Eii-Aaron)

Vampire Knight

 Vámpírok Tanácsa főépület (Ichiru-Rido)

Sötét, érzéki viszony. A bosszúszomjas Ichiru és az őt fogságban tartó Rido vad viszonya. Imádom.

 

Harry Potter

 

Tiltott rengeteg (Draco-Colin)

Nincs rá szó, mennyire szeretem ezt a játékot. Hiya valami észbontóan jól alakítja a vad és perverz Dracot, aki szemet vet a kis védtelen, ártatlan Colinra. Nagyon érzéki, forró és mégis romantikus történet.

 

Manga, PC és KÖNYV

 

Anita Blake regény 1. (Nathaniel - Jason)

Nagyon szeretem ezta  játékot. A párosítás magáért beszél, és ajánlom mindazoknak akik olvassák a regénysorozatot. Én játszom Nathanielt.

 

Anita Blake regény 2. (Jean-Claude - Richard)
JC a gyönyrű vámpírúr régóta vágyakozik vérfarkasára, aki minden közeledést elutasít. Vajon sikerül egyszer majd elnyernie a szépséges és vad férfi szívét?

Én írom Jean-Claude-ot.

Anita Blake regény (Damian-Morte d'Amour) 

Hentai

 

Bálterem, Versaille (XVII. Század) (Marie-Julien)

Aki olvasott már Benzoni-regényt, az tudja milyen is ez. XIII. Lajos király udvarában játszódó, történelmi szerepjáték. A kényszerházasság válhat-e boldoggá? Kivirágozhat-e az igazi mély szerelem, ha ketrecben tartják a rózsát? Romantikus és szép történet.

 

Momo-café (Yuu - Momoka)

A kegyetlen és hideg jakuza egy nap betér egy kávézóba, és megismeri Momokát, a cukrászlányt. Hadakozik a benne tomboló különös, soha nem tapasztalt érzelmek ellen, mégis közeledni kezd a lány felé. Hogy mi lesz ebből? Ki tudja... Bármi megeshet. Romantikusnak induló szerelmes történet, sötét érzelmekkel.

 

Koncertterem (Meavi-Babi)

Miyavi fangirlöknek kötelező darab. (Én nem ismerem annyira, de jó ötletnek tartottam egy ilyen játékot is játszani)

 

Fantasy

 

5. Helyszín (Peter-Mica)

Mica, a népszerű popénekes fiú mellé testőrt fogad a menedzsere. Nem sejti senki, hogy a lélegzetelállító külsejű férfi valójában egy könyörtelen, vérszomjas vámpír. Mica is áldozatává válik, de vajon ki lesz az igazi áldozat? Yaoi.

 16. Helyszín (Koga-Ritsu)

Egy napon, munkából hazafelé tartva Koga, a jó hírű és keménykezű ügyvéd, talál a kocsija mellett egy mocorgó kis takarócsomagot. Belepillant, és a benne didergő kis Neko-t meglátva elönti szívét a sajnálat és a melegség. Otthonába viszi, és gyengéden ápolgatja. Igazi, édesen romantikus, tündéri kis történet, nem kevés erotikával.

           
27.Helyszín (Asmodée-Adam)

Adam, egy város úr pomme de sangja (privát táplálék). Asmodée, egy hatalmas vámpírúr meglátogatja a másikat, és felfigyel annak szépséges   kis rabszolgájára, majd elhatározza hogy megszerzi magának. Harcban legyőzi és kivégzi ellenfelét, a kis Adam-t pedig maga mellé veszi... Hogy mi lesz ebből? Olvasd el és megtudod.

 41. helyszín (Nestor-Ellan)  

43. helyszín (Aldrich-Diavolo)

A 400 éves, gyönyörű és kiszámíthatatlan, játékos vámpír, és az 1000 éves városúr, a vámpírok helyi uralkodójának érzéki játszmája. Hot!

          
41. Helyszín (Nestor-Ellan)
                    
A sötét elf herceg és egy édes kis züld elf romantikus, fantáziadús és izgalmas kalandja.

 

43. helyszín (Diavolo-Aldrich)

60. Helyszín (Isaac és Carl)

Egy Holdtündér és egy ősöreg, különleges vámpír kalandos és szép története.


62. Helyszín (Armand-Mona)
A Lykan Vérfarkas Klán királya végre rálel a társára, akit évszázadok óta keres. Ha egy farkas megtalálja a társát, azonnal megérzi, és megszerzi magának. Semmi sem állhat az útjába. Még akkor sem, ha a lány csak egy ember, és nemérti mi zajlik körülötte... Akkor sem, ha menekül a félelmetes vérfarkas király elől, és a saját meg nem értett érzelmei elől... 

78. Helyszín (William-Timothy)
A Handor vérfarkas klán királya, a gonosz, számító és önző William meglát egy szépséges fiút egy nap. Elrabolja és farkassá változtatja, hogy örökre magához láncolja, felhasználja perverz és beteg állati ösztöneinek kielégítésére. Amikor kis Nyuszija elszökik tőle, mérhetetlen haragra gerjed, és eltökéli magában: visszaszerzi bérmibe is kerül. Nagyon sötét, nagyon perverz. Igazi Dark Love történet. Yaoi.        

91. helyszín (Nolan-Brandon)

111. helyszín (Damian-Chantal)

131. helyszín (Gregor a vadász - Milton)

         

Yaoi

 

Állatkórház (Hide-Micuko)

A rendőrfőnök első látásra beleszeret a kis Micukoba. Elrabolja, és addig nem ereszti, amíg a fiú el nem fogadja heves érzelmeit. Romantikus.

 

Katonai bázis (Cain-Misaki)

A tábornok, vad és sötét, félelemetes, gonosz. Egyik beosztottjának öccsét meglátva fellángol benne a birtoklási vágy, és maga mellékényszeríti a szépséget. Sötét, vad, érzéki viszony.

 

Iskola folyosó (Mugen-Mikito)

A szép Mikito újiskolába kezd járni, ahol hamar megismerkedik a helyi bandákkal. Egyik bandavezér meg is támadja, de egy másik megvédi. Ő Mugen. A csábító démon. Hogy mi lesz ebből? Olvasd el. Romantikus.

 

Munkahely (Shen-li és Kaori)

Újra játsszuk. A japánban székelő kínai maffia vezér és a kis pet története. Romantikus. A befejezett játékot is elolvashatjátok, ha >>ide kattintotok<<

 

Étterem (Kai-Taiga)

A rendőrfőnök egy túszdráma során megmenti Kai-t, a csinos egyetemista fiút. Megtetszik neki, meg akarja kapni a testét. Ahogy egyre jobban megismeri, már többre és többre vágyik... ki tudja mennyi lesz neki elég. Lehet hogy mindenét akarja... Romantikus, érzéki.                  

 

Tanterem (Akito-Micuki)

Iskolai túszdráma, lövöldözés. Egyetlen túlélő a kis Micuki. Megmentője, a kommandós Akito erős vonzalmat érez a lelkisérült fiú iránt, ezért később is segíti, támogatja őt. Romantikus, őszinte és kedves szerelem bontja ki virágait.

 

Kihallgató szoba (Nobuyuki-Ivan)

A szextelefonos, érzéki hangú Nobu akaratán kívül rossz társaságba keveredik. Amikor a bűnöző férfit elkapják, ő épp a társaságában van, így nem menekülhet az orosz terrorelhárítósok elől. Szerencséjére Ivan, a vezetőjük vonzalmat táplál a fiú iránt...

 

Repülőtér (Ishi-Mathias)

Mathias az amerikai titkoszolgálat bérgyilkosa szemet vet a családjától megszökő fiúra. Megszerzi... bármi áron. Sötét, érzéki.

 
Egyetemi előadóterem (Katsuya-Souta)

Katsuya, egy arisztokrata, magas rangú állami felsővezetésbe tartozó férfi fia. Kell mellé valaki, aki vigyáz rá titokban, mert felvetődött a lehetőség, hogy elrabolhatják a szélsőséges, terrorizmussal foglalkozó csoportok. Egy titkos ügynököt osztanak ki mellé, akinek feladata, hogy észrevétlenül beépülve az egyetemi hallgatók közé, barátkozzon össze Katsuyaval és vigyázzon rá. Mindez rendben is volna, de a fiú... túl szép. És Soutának, a vérmacho titkosügynöknek a szépfiúk a gyengéi. Házi nyúlra nem lövünk... vagy mégis?!

Romantikus.

 

II. világháború, katonai akadémia (Hachiro-Hayate ezredes)

A katonai akadémia vezetője, Hayate ezredes az évnyitó napján azonnal felfigyel egy új diákra. Sötét érzelmek ébrednek benne, amelyekn képtelen uralkodni. Sötét, darkos romantikus történet. Pusztító vágy fanoknak ajánlott.

 

Vonatállomás (Boris-Yochi)

Boris az orosz maffiavezér elraboltatja egyik üzletfelének fiát. Sötét, romantikus.

Egyéb 12. (Darius-Akinori)

A terrorista Darius egyik üzletkötése során, amikor robbanószert vásárol, felfigyel egy lesifotósra. Amikor elkapják az emberei és elé cipelik, úgy dönt hogy eljátszadozik vele. Darkos, érzéki történet. Nagykorúaknak!

 Préri (Abbhay-Kalyan)

Skót felföld (középkor) (Ewan-Marcus)
Kalandos, izgalmas és romantikus történelmi szerepjáték. A középkorban, amikor Skócia független volt, és nagy Klánok élén erős harcosok, skót lovagok álltak, akkor éltek ők. Ewan és Marcus McBurn. Marcus a klán vezetője első látásra beleszeret a szép és törékeny Ewanbe, aki legnagyobb sajnálatára fiú. Így nem veheti feleségül, hát más módot talál rá hogy magához láncolja őt. Fegyverhordozójává teszi, hogy nemes lovagot neveljen belőle. Az ő kalandjaikat és gyengéd érzelmeiket követheted nyomon ebben a szép kis szerepjátékban.

 

Exkluzív Klub (Takamo-Yaki)

A hűvös és kegyetlen, finnyás ízlésű yakuza és a kis host érzéki és vad viszonya. Darkos.

 

Temető (Jaken - Shiroi Kandid)

Érdekes történet lesz. Hogy mi alakul belőle, azt magam sem tudom, de játékostársamat ismerve sötét, vad és érzéki történet. Adott egy gonosz és kegyetlen, élvhajhász fiú, és egy temetői alkalmazott aki egyébként egyetemista. A folytatás? Alakulóban.

 

Spárta (Történelmi szerepjáték) (Helios - Hossein)

Spártát megtámadják. A harcosok, élükön Helios hadvezérrel legyőzik az ellenséget, és a hadizsákmányt szétosztják maguk között. Egy kis háremfiú is előkerül, akire azonnal szemet vet a magányos hadvezér. Romantikus és szép történelmi játék.

Ügyvédi iroda (Makoto-Gilbert)

Gyapotföld (Ian-Miguel)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Lakás

(Latona, 2011.02.01 07:31)

A Lakás című szerepjátékotokat már befejeztétek? Nekem az a kedvencem ^^ Ritkán olvasok azzal a párossal, pedgi macsó Genma több szót érdemelne máshol is :D Nagyon ügyesek vagytok ^^

Momo-cafe

(ever, 2010.12.09 21:58)

Momo-cafe:))) egyszerűen fantasztikus, szabályosan majdnem elájultam, mikor elolvastam. Kérlek folytassátok:D Nagyon jó lett

fantasztikusak

(Csilla11, 2010.11.26 18:48)

II. világháború, katonai akadémia és a Katonai bázis egyszerűen fantasztikusak:) Nagyon nagyon sok dicséret illeti meg a szerzőket és epekedve várom a folytatásokat. Sok kitartást és ihletet kívánok a folytatáshoz.

éljen a yaoi!!4ever

(juli, 2010.03.14 01:08)

Raido-Genma örök szerelmeim kezdenek elvonási tünetei lenni egyre több és több kell belőle, de nem akarlak sürgetni tudom a jó munkához idő kell csak nem olyan egyszerű ezt kivárni.
Will-Timy,Kihallgatószoba isteni lett, a nyálcsorgatás beiindult rendesen éljen a yaoi csak perverzen nincs igazam?
Nem sürgetésképp csak kérdezem Kiba-Kakashi,Pub,Colin-Draco, naruto-sauke mikor várható folyti várok ameddig csak kell. az Oro-kabu-hoz pedig mindkettőtőknek küldök sok-sok ihletet és csak azért is reménykedek nagy-nagy boci szemek pusz

válasz

(baktimi, 2010.02.25 23:41)

köszönöm szépen^^
az oro-kabu még nem ért véget, darkyval írjuk. Sajnos nem ígérhetem hogy valaha lesz folytatás...
Köcönyöm a soook ihletet! *összegyűjti és beteszi kis dobozkájába* puszács!

www.marwen@citromail.hu

(juli, 2010.02.23 17:56)

nagyon jol irsz ehhez nincs mit hozzáfüznöm, minden egyes történeted valami másban jó Kedvencem Raido-Genma, Colin-Draco, Ichiru-Rido, eddig azt hittem magamról nyagyon nyugott ember vagyok de te kihozzod belölem az állatott. beleszeretek egy történetedbe és már alig birom kivárni mikor lesz folyti. sejtem, hogy a sok történet sokat kivesz belöled de szurkolok és rengeteg ihletet küldök feléd.kitartás
és azért reménykedek ,hogy orochi-kabutonak is megtudom a végét,Bocsi,hogy ilyen hosszan irtam de megy a 10 végtelenszer