Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A hold árnyékában...
 
 
 

Ez is egy komolyabb hangvételű írás. Sötét és komor. Fogalmazhatnék úgy is, hogy ez a mű is megmutatja a sötét, pusztító szerelmet, ezúttal annak egy újabb oldalát.
A párosítás Kakashi és Naruto.
Yaoi.


 

1. rész

2. rész

3. rész

4. rész

Köszönöm, hogy elolvastad.


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

válasz

(baktimi, 2010.04.14 22:40)

Köszi^^ Tetszik hogy ennyire megérted a lényeget^^ Igyekszem hamar írni új részt, csak az ilyen ficceket nehezebb ám írni. Sokat kivesz belőlem, és utána eltart egy kis ideig mire feldolgozom magamban. Köszönöm a kritikádat^^

sóhaj

(Mina, 2010.04.12 14:36)

Ez igen... nagyon tetszett ez a fejezet is... Nagyon összekeveredett minden a fejemben. Valahogy annyira nem tudom még eldönteni, hogy milyen irányba is megy el a történet. De egy dolgot tudok, mindig kövecske nehezedik a lelkemre, amikor elolvasom. Mert nem tudok kire haragudni, csak a mérhetetlen fájdalmat érzem, Naruto mosolyát hiányolom... Mennyi erő kell Kakashinak, hogy végignézze Naruto lelki halódását... És ez mennyire fáj neki? "Összetartozás öröme" ~sóhajt~ Remélem tényleg gyorsan lesz köv rész, nagyon várom... Gratu és üdv.

válasz

(baktimi, 2010.04.11 20:50)

Meridian: örülök hogy bulizás után még maradt energiád olvasni^^ Köszi a kritikát.

Nayuki: köszike^^ A fejemben már ott a folytatás, ahogy az egész sztori is, remélem ezúttal a folytatásra nem kell majd annyit várni. Kezdem összekaparni magam mostanában.

Cuncííí: örülök hogy ezt mondod, ilyenkor nagyon hízik a májam^^ Köszi a kritikát!

Juli: Nekem is vérzik a szívem Kakashiért, de Narutot is próbáld megérteni, hiszen ő is rengeteget szenved. Itt nincs pusztán jó vagy rossz ember, hanem hétköznepi érző lények, hibákkal és erényekkel. Köszönöm ezt a szép hosszú és kedves kritikát^^ puszi

óriási sóhaj

(juli, 2010.04.11 19:37)

Naruto annyira törékeny és vele mégis annyira önző tudja Kakashi érzelmeit amikkel magához láncolja.
Ha ő nem lehet boldog avval akit szeret birtokolni akarja,azt ki őt szereti, mint ahogy sasuke tette ezt vele ő is ugyanugy játszik Kakashival ha nevezhetjük érzelmi erőszakkal súlyos szavak megigéred ..megigérem.
Ez a megváltozás csak teljesen összezavart, Kakashiért meg vérzik a szívem kiváncsi vagyok medig birja ezt még idegekkel nem sokáig szerintem tűréshatára felé közeledik.Szerelme Naruto iránt mégis imádnivaló ezért szurkolok neki legalább érintheti és maga mellet tudhatja....eggyenlőre.
Ugy éreztem magam mint aki hullámvasuton ül, remény...aztán... ború..erős érzelmek háborúja.
Nagyon várom a következőt. Érzelmi játékban Istennő vagy.remélm kibogozól valamit érzelmeim sűrűjéből.
szióka:)

gratulálok :)

(cuncííí:D, 2010.04.11 13:03)

megérte várni ezért a fejezetért. igazából nem nagyon tudok mit hozzáfűzni, az előttem kommentelők mindent elmondtak. kiválóan tudod elhitetni az emberrel egy adott szereplő sorsát/gondolatát/érzelmét. ügyes vagy! várom a következőt :)

dejóó

(nayuki, 2010.04.11 11:06)

már úgy vártam a folytatást!! Köszi! :) és ez a fejezet... télleg csak vmilyen boldogság-FÉLE az egész. Nem is tudom elképzelni h fog folytatódni ^^

Jooo reggelt!

(meridian, 2010.04.11 09:31)

Ohh, istenem, hat erheti nagyobb orom az embert- mikor reggel, egy atmulatott ejszaka utan felebredt- annal, hogy uj fejezetet olvashat?
Nagyon koszi(: rohanok is olvasni

válasz

(baktimi, 2010.03.13 11:27)

Köszi szépen^^ Nagyon szeretem az érzelmeket ábrázolni, és mindig örömmel tölt el, amikor visszejelzitek, hogy mennyire sikerült.

namida33@gmail.com

(Namida, 2010.03.10 15:35)

Fantasztikus! A szívem össze van facsarodva, a hátamon futkos a hideg. Hihetetlen milyen érzelmi mélységeket tudsz olyan részletességgel leírni, hogy az olvasó is a szereplőkkel együtt szenved, kínlódik, örül egyszóval érez. Csak így tovább, remélem a happy end felé! (de azért részemről KakaIru 4ever :D )

válasz

(baktimi, 2010.03.09 10:37)

hűűűű köszi^^ Nagyon jó érzés a tudat, hogy ennyire hatott rád ez a fejezet.

elszabadult érzelmek

(juli, 2010.03.08 21:22)

a folyamatos feszültség ami olvasás közben egyre jobban érzek és a vége egy ninja nem sir....vártalak...gyülőlsz ugye szavakra a torkomban és gyomromban lévő gomboc egyre nagyobb a zene fájdalmasan szép csak felerősíti az érzések sokaságát nem is tudom hányadjára könnyezem meg és téged "ismerve"hol van még a történetnek vége.Reménykedek egy szép befejezésben de, ahogy az érzelmeiket ki tudod fejezni nem akarok képzelődni mert a te verziódra vagyok kiváncsi. Nagyon is sikerült az érzelmek átadása legalábbis szerintem,remélem nem irtam sok hülyeséget össze,mielőbb vároma folyit.

válasz

(baktimi, 2010.03.08 17:16)

Szia^^ Köszönyöm *.*
tudod, ez a mondat nagyon megfogott: "Nem tudom melyikük fájdalma fáj jobban". Annyira kifejező, és tényleg bennem is dúltak az érzelmek amikor írtam. Nem akartam hogy Kakashi az önsajnálatban tespedjen, hanem azt szerettem volna, hogy lássa és érezze, Narutonak is mennyire rossz. Köszönöm a kritikát.

sikerült

(Mina, 2010.03.07 23:19)

Szia, régen írtam... de ezt most nem hagyhattam ki. Egyszerűen itt a gombóc a torkomban, ez a fájdalmas feszültség végig... és a zene... Talán ennél jobban nem is lehetne "érezni", nem is tudom melyikük fájdalma fáj jobban ~ezt jól megmondta~... Egy ninja nem sír, Mina igen... szívszorító...

válasz

(baktimi, 2010.02.11 23:50)

Köszönöm^^ Örülök hogy így gondolod, és köszi a jókívánságokat is^^

(Ayume, 2010.02.10 21:47)

szia! hu nagyon jó ez a fic *.*
a kakairu mellett ez az egy yaoi páros van, amit elolvasok :)
ez az utolsó fejezet... nem is tudom elmondani az érzéseimet
szerintem az igazi áldozat kakashi volt
csak nem ő vette el naruto amolyan "szüzességét" és hogy még mindig szereti sasukét
szóval remélem a következő fejezetekben sem csalódunk és jönnek még újabb meglepetések és forsulatok :)
sok sikert z íráshoz!
ayu

válasz

(baktimi, 2010.02.08 20:21)

Imádom amikor találgattok! XD
Majd meglátod hogyan alakul, már elterveztem előre mindent. Örülök hogy megmozgatta a fantáziádat, köszönöm a kritikát^^

fejezet 7.

(meridian, 2010.02.07 14:44)

Nem gondoltam, hogy Kakashinak ilyen nagy szenvedeseket tartogatsz.Ezekutan meg jobban kivancsi lettem, hogyan folytatodik.Mit kell tennie Sasukenek, hogy Naruto kiszeressen belole, majd draga Kakashinkhoz rohanjon szerelmet vallani...ah, gyartom is magamban a teoriakat(:
A fejezet nagyon jo volt, meglepett. Tenyleg nem szamitottam erre.Csak igy tovabb!(:
meridian

válasz Meridiannak

(baktimi, 2010.01.25 16:28)

szerintem hétvégén, legalábbis remélem. Nem szeretem biztosan megmondani, mert soha nem úgy sül el, és olyankor ég a képem. Igyekszem vele^^

kerdes(:

(meridian, 2010.01.24 16:15)

az a nemsokara mikor lesz?
Tudom, hogy nem csak ebbol all az eleted, hogy nekunk irj es elegge pofatlannak is erzem magam, de mar nagyon olvasnam a kovetkezo fejezetet, ezert erdekel, hogy mikorra varhato.
udv: meridian

Válasz Melanie-channak

(baktimi, 2010.01.23 17:07)

Köszönöm^^ Nos, érnek még meglepetések mindenkit, aki olvassa ezt a ficcet. Nemsokára megírom a kövi részt.